Posted by

Ting Du Bør Vite For Før-Bryllups Fotografering

Noe som blir stadig mer populært blant par som skal gifte seg er å ta profesjonelle bryllupsbilder før bryllupet, i tillegg til bildene man tar i løpet av selve bryllupsdagen. I stedet for å bare ta bilder på dagen man gifter seg, velger mange å også ha en noe mer morsom og kreativ photoshoot, utfra hvilke bilder man ønsker seg.

Forskjellen mellom forlovelsesbilder og før-bryllupsbilder

Selv om forlovelsesbilder og såkalte «pre-wedding» bilder er relativt like, er derimot forskjellen at man ved fotografering av før-bryllupsbilder er ikledd bryllupsantrekket, noe man ikke er på forlovelsesbilder. På forlovelsesbilder er man gjerne pyntet, men selve bryllupsantrekket viser man ikke før dagen for seremonien.

Før-bryllupsbilder tas ofte noen måneder i forveien, hvor brudeparet kan velge hvor de ønsker å ta bildene og når. Her han man derfor stor frihet til å være kreativ og få tatt noen mer personlige og morsomme bryllupsbilder, enn hva man gjerne får tid til på selve dagen. Man bør derfor ha bestilt brudekjole tidlig i forveien, slik at antrekket er kommet til man skal ha fotograferingen. Hos JJ’s House kan man finne en stor mengde av brudekjoler dersom man ikke har bestemt seg for en kjole til bryllup ennå.

kjole til bryllup

Finn inspirasjon

Det fins mange kilder for inspirasjon til hvilke bilder man ønsker å ta dersom man ikke har noen ideer på forhånd. Gjør man noen raske søk på internett kan man raskt finne mange ideer til hvor man kan ta fine bilder, eller man kan spørre venner om de har noen tips. Noen av de mest populære lokasjonene for å ta før-bryllupsbilder er steder som parker og hager, på stranden, foran vakre bygninger, turistattraksjoner eller der man skal holde bryllupsfesten. Det finnes med andre ord utallige steder man kan ta bilder, men det viktigste er at man velger et sted man liker eller som betyr noe spesielt for dere.

Vær kreativ og personlig

Det kan være fort gjort å se bilder andre har tatt på nett og gjøre det samme, bare fordi det ser ut som et kult bilde. Man vil derimot få mer igjen fra bildene og opplevelsen om man først og fremst tar noe som betyr noe spesielt eller som sier noe om brudeparets personlighet eller forhold, fremfor å fokusere på hva andre kommer til å synes om bildet. Her kan man for eksempel ta bilder på stedet dere møttes første gang, stedet hvor man ble fridd til eller et annet sted som har en betydning for dere.

Vær ute i god tid

Både når det gjelder å bestille time med fotograf og å sørge for at man har antrekkene klar, bør man være ute i god tid for å være sikker på at alt er i orden. Man bør derfor begynne å tenke på å bestille brudekjole tidlig, for at den skal komme tidsnok til fotograferingen. Mange av de beste fotografene har det også gjerne travelt og det kan derfor være lurt å bestille time en stund i forveien.

0 Comments Off on Ting Du Bør Vite For Før-Bryllups Fotografering 18288 29 April, 2019 Lifestyle April 29, 2019

About The Author

Related Posts

Recent Posts